Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop na Metki 55-80lvl

JaTylkoChwile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka niedawno kupiłem sobie ninja 70lvl i chcę zarobić sobie na eq ale nie takie zwykłe tylko takie 5 bonów ;) na zwykłe mam sposób dziennie zarabiam ponad 150kk bez wysiłku tzn fishbot łowi mi ryby ;)

więc tak:

1.Jaką postać wybrać Sura Wp czy Wojownik Body?

skile u wp wbił bym na G1 a u woja na m7/m8 bo ku jest sporo droższe. + dodatkowo buff ze skilami G1

2.Jaki lvl najlepiej zrobić na metki 55-80lvl eq będę miał dobre .

3.Czy jeśli do dropu bodego to warto wydać trochę więcej żeby wbić skile na G1?

Opublikowano

łatwiej Ci będzie surą WP. Z czarowanym ostrzem + bojowcem i jazda. Myślę, że na metki w przedziale 65-80 dobry poziom będzie 58-62

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Siemka niedawno kupiłem sobie ninja 70lvl i chcę zarobić sobie na eq ale nie takie zwykłe tylko takie 5 bonów ;) na zwykłe mam sposób dziennie zarabiam ponad 150kk bez wysiłku tzn fishbot łowi mi ryby ;)

więc tak:

1.Jaką postać wybrać Sura Wp czy Wojownik Body?

skile u wp wbił bym na G1 a u woja na m7/m8 bo ku jest sporo droższe. + dodatkowo buff ze skilami G1

2.Jaki lvl najlepiej zrobić na metki 55-80lvl eq będę miał dobre .

3.Czy jeśli do dropu bodego to warto wydać trochę więcej żeby wbić skile na G1?

Radze Ci wybrac bodego, bedzie on do pvp bardzo dobry i na metiny. Z lvlem to 55, na metiny 45-65 . Warto wybrac bodego i robic skile na g, bardzo Ci sie oplaca

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Tyle ze jak się zrespi spot to bodym możesz nie ogarnąć ze słabym eq a u wp zbrojka i ciśniesz.

1.WP

2.Na metiny 85 to raczej polecał bym +70

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

1.Jaką postać wybrać Sura Wp czy Wojownik Body? Sura wp

2.Jaki lvl najlepiej zrobić na metki 55-80lvl eq będę miał dobre .65 dasz rade bo sam dawałem rade na metkach 80lv z 55 tylko ze czarowane P

3.Czy jeśli do dropu bodego to warto wydać trochę więcej żeby wbić skile na G1? Po co lepiej sura wp niz body

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...